Grote renovatie in de SCHELDEKOUTER in Ronse

In de Scheldekouter staan opwindende veranderingen op til! Het hele renovatieproject zal in verschillende fasen worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt. Fase 1 is al begonnen, en hierbij wordt een blok met 50 huurappartementen onder handen genomen. We kijken er reikhalzend naar uit om de eerste bewoners in de zomer van 2023 te verwelkomen.

Fase 2 zal eveneens 50 huurappartementen omvatten, en fase 3 richt zich op 28 appartementen. Samen vertegenwoordigen deze fases een aanzienlijke investering van bijna 12 miljoen euro. Het hele project is ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Demeestere + Garmyn & Partners en wordt met veel vakmanschap uitgevoerd door Bekaert Building Company uit Waregem.

Naast deze renovaties worden er ook 16 moderne duplexappartementen gebouwd, en deze zullen klaar zijn in het voorjaar van 2023. Architectenbureau Demeyere heeft het ontwerp verzorgd, en Stadsbader uit Harelbeke neemt de uitvoering voor zijn rekening. Dit deel van het project vertegenwoordigt een investering van ongeveer 2 miljoen euro.

We zijn erg enthousiast over de toekomst van de Scheldekouter en de verbeteringen die deze renovaties zullen brengen. De vernieuwde en moderne woongelegenheden zullen ongetwijfeld een positieve impact hebben op de levens van onze bewoners en de hele gemeenschap.