Wat als mijn gezinssituatie verandert?

Het kan gebeuren dat je gezinssituatie verandert, terwijl je op de wachtlijst staat. Dat kan een invloed hebben op het type woning waarvoor je in aanmerking komt. Het is belangrijk dat je ons hiervan binnen de maand op de hoogte stelt. Zo kunnen we jouw aanvraag aanpassen en ervoor zorgen dat de toegewezen woning in de toekomst aan jouw nieuwe situatie voldoet.

Ik ben zwanger

Als je in verwachting bent, is dat geweldig nieuws! Laat ons weten wanneer je baby is geboren en bezorg ons zo snel mogelijk het geboorteattest.

Mijn partner en ik gaan uit elkaar

Als jij en jouw partner uit elkaar gaan, laat het ons dan weten. Als jullie beiden op papier of via mail laten weten dat jullie op de wachtlijst wensen te blijven staan, maar apart, dan kunnen we jullie ontdubbelen. Jullie behouden dan de inschrijvingsdatum maar komen apart op de wachtlijst.

Mijn kinderen of andere familieleden verlaten het gezin

Als je kinderen het huis verlaten terwijl je op de wachtlijst staat, of als er een overlijden is in je gezin, waardoor je gezin kleiner wordt, moet je dat laten weten. Op dat moment kunnen we je op de wachtlijst plaatsen voor een kleinere woning die past bij de nieuwe behoeften van je gezin.

Documenten bij dit artikel

Informatieflyer voor kandidaat-huurder