Nieuwbouwwoning Kluisbergen ( Kluisbergen )

Woonmaatschappij Vlaamse Ardennen biedt 2 sociale nieuwbouw woningen te koop aan. Het betreft lot 1 en lot 7 van project Rosalinde. De prijzen bedragen respectievelijk 278.386,67 euro en 311.595,77 euro inclusief btw.

Je moet aan een aantal voorwaarden voldoen en geniet ook van een aantal voordelen, zoals een vrijstelling van alle registratierechten, een verlaagd btw tarief en een korting op de prijs van de woning. Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen.

De woningen hebben op het gelijkvloers een inkomhal – leefruimte – keuken – berging – toilet. Op de eerste verdieping vinden we 3 volwaardige slaapkamers – berging met ventilatiesysteem – badkamer met bad/douche en toilet. Achter de tuin vinden we nog een carport met 2 overdekte parkeerplaatsen per woning, deze maken deel uit van het perceel.

Na het bouwverlof worden de binnendeuren en het sanitair nog geplaatst, daarna worden de woningen in deze staat verkocht (zonder keuken en zonder vloeren).
Eventueel kan er een voordelige lening worden afgesloten voor de aankoop van deze woningen, alsook kan bijgeleend worden voor de verdere afwerking van de woning (100%).

Voor meer informatie kan je contact opnemen met koop@wmvla.be of 055 23 07 50.